WARNING: Failed to get programme index feed for ...
#1
I have had GetiPlayer running for some time on an XP VM, and it's time to create a new Windows 7 VM. Everything has been working fine with the latest build on XP (and kudos to the Get iPlayer programmers!)

Installing on Windows 7 tho, when I attempt to refresh the cache all I get is the above error. No extra AV software installed and I've disabled the windows firewall. If I copy the entire working directory from the working XP VM, still nothing.

Does anyone know what task performs the Web cache refresh? It may gives me some clues as to what on earth is going on. I do notice that a control-c in the perl window never cleanly exits, so perhaps a potential perl issue?

Thanks!
#2
You obviously have some kind of network problem. Use
Code:
--verbose
and the feed URLs will be printed. Copy a few and paste into your browser to see if they are accessible at all from your machine.
#3
Excellent. And the answer was so bl***dy obvious :-)
#4
And - for the audience - what was the answer?
#5
If you are ending up here thanks to Google when searching for the following error:

WARNING: Failed to get programme index feed

...please see this post regarding the latest version of this error:

https://squarepenguin.co.uk/forums/topic...orkaround/
#6
Thanks for the link to the workaround - much appreciated!


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  WARNING: No media streams found for requested programme versions and recording modes. Robbiestail 1 3,700 30-03-2018, 02:06 PM
Last Post: dinky
  Web PVR: Cannot find 3 week old programme after system failed and cache restored davebillboard 2 3,359 04-11-2017, 05:13 PM
Last Post: davebillboard
  WARNING: Failed to download programme schedule OzoneVibe 57 68,319 15-01-2016, 01:00 AM
Last Post: dinky
  WARNING: Failed to get prodcast index from site llcoolj40 2 4,072 02-01-2016, 10:50 PM
Last Post: llcoolj40