[ANSWERED] Web PVR: 'Back' button no longer works in Edge browser
#1
Having entered a PVR search, the BACK button on the PVR page now produces a 'this page is having a problem' message in the Windows Edge browser. The other buttons work fine but it's a pain to have to remember this.  The same happens when clicking the browser 'back' icon. Using the 'refresh' option produces 'resubmit form' which does work. This only happened a couple of Windows updates ago so I guess its a browser security issue. Can anyone suggest what I might twiddle?
TIA,
Brian.
#2
This is a more general problem with Edge that has been reported in Microsoft forums. All I can suggest is try again after future updates to see if it has been fixed. Until then, don't use Edge for the web pvr.

EDIT: Microsoft forum thread
#3
(05-02-2018, 01:22 PM)dinky Wrote: This is a more general problem with Edge that has been reported in Microsoft forums. All I can suggest is try again after future updates to see if it has been fixed. Until then, don't use Edge for the web pvr.

Thanks. I assumed / hoped it was an Edge issue. Is it possible to force the PVR to use IE without changing my basic use of Edge please?
Thanks
Brian.
#4
That's easy. Open up IE and then paste in http://127.0.0.1:1935

Alan
#5
(15-03-2018, 02:27 PM)alansh Wrote: That's easy. Open up IE and then paste in http://127.0.0.1:1935

Alan

Yes, IE works anyway, doesn’t show the issue. The problem is Edge.
Brian.


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [SOLVED]  get_iplayer v2.92 no longer works six-h 3 1,930 17-01-2018, 07:44 PM
Last Post: SquarePenguin
  [SOLVED]  v2.95 no longer works sandking072 3 3,698 15-11-2017, 12:27 PM
Last Post: sandking072
  Stop loading browser on Web manager launch plip 2 1,163 10-07-2017, 05:37 PM
Last Post: plip
  Which browser is best for using GIP? Mystic Merlin 9 3,019 09-03-2017, 11:20 AM
Last Post: dinky